Welkom op de pagina van groep 8! 

Wij zijn de oudsten van de school! We zitten nu in groep 8 en zijn helemaal klaar voor ons laatste jaar! 

Ons lokaal is op de bovenste verdieping. Het is het kleinste lokaal van de school, maar het is er wel heel knus en gezellig.  

We zijn een hardwerkende groep van 16 leerlingen en we hebben les van juf Hieke (op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag), juf Hennie (op dinsdagmorgen) en juf Maartje (op dinsdagmiddag). 

We willen graag een leuk laatste jaar en daarom hebben we met elkaar regels gemaakt om te zorgen dat dit helemaal goed gaat komen. Zo kunnen we elkaar aanspreken wanneer iets niet goed gaat. In de lessen van Kanjertraining blijven we ook de rest van het schooljaar veel leren en oefenen hoe we goed met elkaar om kunnen gaan en zo’n leuke groep kunnen blijven. 

Dit jaar staat natuurlijk heel veel in het teken van de voorbereiding op het voortgezet onderwijs. Daarbij is zelfstandigheid erg belangrijk. We werken met een agenda om het huiswerk in op te schrijven en te leren plannen. We werken veel op het Chromebook, wat zorgt dat we vooral taal, spelling en rekenen gemakkelijker kunnen verwerken. 

Naast het gewone werk zullen er dit jaar ook excursies en sportactiviteiten zijn. Aan het eind van het schooljaar gaan we met elkaar op schoolkamp en we sluiten het schooljaar af met een te gekke musical. Genoeg om ons op te verheugen!