Welkom op de pagina van groep 8!

Zo, wij zijn de oudsten van de school! We zitten nu in groep 8 en zijn helemaal klaar voor ons laatste jaar!

Onze klas is op de tweede verdieping in school. We zijn een groep met 20 kinderen en we hebben les van juf Hennie, juf Marlou en juf Sandra. Op dinsdagmiddag, donderdag en vrijdag zitten we samen met groep 7b in de klas.

We willen graag een leuk laatste jaar en daarom hebben we samen met elkaar regels gemaakt om te zorgen dat dit helemaal goed gaat komen. Zo kunnen we elkaar aanspreken wanneer iets niet goed gaat. Ook tijdens Kanjertraining besteden we hier veel aandacht aan, want het is fijn als we een goede omgang met elkaar hebben.

Dit jaar staat natuurlijk heel veel in het teken van de voorbereiding op het voortgezet onderwijs. Daarbij is zelfstandigheid erg belangrijk, we werken met een digitale weektaak en een agenda om het huiswerk in op te schrijven en te leren plannen. We werken veel op het Chromebook, wat zorgt dat we vooral de taalvakken gemakkelijker kunnen verwerken.

Naast het gewone werk zullen er dit jaar ook excursies en sportactiviteiten zijn. Aan het begin van het schooljaar gaan we met elkaar op schoolkamp en aan het eind hebben we de afscheidsavond. Genoeg om ons op te verheugen!