We zitten dit jaar met 20 kinderen in groep 4.

Op maandag en dinsdag zijn juf Overbeek en juf Wemekamp voor de groep. Op woensdag tot en met vrijdag staat juf Ahlers er voor. Eens in de zoveel tijd staat juf Wemekamp op woensdag voor de klas, want dat is juf Ahlers een dag vrij.

Dit jaar hebben we twee onderwijsassistentes in opleiding.

Op maandag krijgen we woordjes mee en op vrijdag worden die woordjes overhoord. Op donderdagmorgen gaan we naar het gymlokaal bij de Parkschool en daar geeft meester Nick Nannen de gymles. Ook hebben we op cultureel gebied weer iets leuks voor groep 4. We gaan dit jaar naar het buitenmuseum ‘Ellert en Brammert’!

We mogen dit jaar ook regelmatig met Ipads / computers werken, dat doen we dan tijdens zelfstandig werken/rekenen. We oefenen dan o.a. tafels. Ook gaan we dit jaar weer bezig met Engels. Praten in het Engels, zingen in het Engels en allerlei spelletjes doen met Engelse woordjes.

Bewegend leren vinden de juffen ook erg leuk, dus daar gaan we ook vaak mee aan de slag. Op deze manier leren de kinderen al bewegend een heleboel dingen.

Dit jaar krijgen we na de herfstvakantie muziekles van een echte muzieklerares en we krijgen dan, naast de liedjes ook blokfluitlessen.

Er is dus weer veel te beleven.

We hopen er ook dit jaar weer een goed jaar van te maken.