Wij zijn groep 3. In onze groep zitten 23 kinderen.

In onze groep hebben we 2 juffen. Juf Hoff hebben we op de maandag en woensdag en juf Elzing op de dinsdag, donderdag en vrijdag. Juf Hellendoorn komt gezellig bij ons stage lopen.

Iedere dag beginnen wij met een Bijbelverhaal/vertellen/zingen. Soms mogen wij ook tekenen wat wij hebben beleefd en mogen we dit hierna aan elkaar vertellen. Na de dagopening gaan wij schrijven. 1 keer in de 2 dagen leren wij een nieuwe letter schrijven. Deze letter komt hierna ook weer terug bij Veilig leren lezen. Wat leren wij veel letters en voor we het weten kunnen we al lezen! Na Veilig leren lezen hebben we even pauze, waarna we even lekker buiten mogen spelen. We kunnen buiten ook gezellig even met de andere groep 2/3 spelen. We hebben ook een paar keer per week LOGO3000 (woordenschat). Juf leest ons dan een verhaaltje voor met nieuwe woorden erin. Ook doen we oefeningetjes/spelletjes met die nieuwe woorden.

Na de pauze is het tijd voor rekenen. Wat vliegt de tijd, want hierna is het alweer tijd voor pauze. Nadat we even lekker buiten zijn geweest, is het al middag. In de middag mogen we in het begin van het jaar vaak even lekker spelen. Gelukkig ook maar, want na dat harde werken zijn we daar ook wel even aan toe. In de middag doen we vaak ook dingen zoals: muziek, een buitenles, crea, Engels, extra lezen of kijken we een filmpje van Huisje Boompje Beestje. Op donderdag krijgen we ’s ochtends 1,5 uur gym van de gymmeester.

Dit was even een inkijkje in onze groep.