Welkom in groep 3!

Dit jaar bestaat groep 3 uit 29 enthousiaste kinderen.  Het is vol, maar heel gezellig in onze groep. 

Juf Brenda Elzen en juf Wilma Elzing zijn de juffen van groep 3. Juf Brenda werkt op maandag en dinsdag en juf Wilma werkt op woensdag, donderdag en vrijdag. 

Op maandag en dinsdag komt de stagejuf Dione Timmer ons helpen en op woensdag, donderdag en vrijdag helpt stagejuf Ilse Benjamins ons mee. 

In groep 3 zijn we heel hard aan het werk om alle letters te leren en om te leren lezen. Dit gaat heel snel, rond de Kerst kennen we bijna alle letters al en kunnen we al moeilijke boekjes lezen!  

Naast het leren lezen zijn we ook goed aan het werk met het leren rekenen. Binnen de kortste keren worden er al sommetjes uitgerekend. Dat is super knap!   

Na al dat harde werken houden wij er ook van om buiten met elkaar te spelen. Ook geeft juf Wilma één keer in de week een buitenles, want buiten leren is heel erg leuk en leerzaam!   

Verder maken wij graag muziek met elkaar, en krijgen wij ook één keer in de week 1,5 uur gym van meester Nick Nannen. Dit is ook altijd erg leuk.  

In de klas hebben wij een leeshoek en tussen de lessen door spelen we lekker in de klas, de gang en op het leerplein, want dit is belangrijk in groep 3!   

Wij hopen er een gezellig jaar van te maken met z’n allen!   

Groetjes van groep 3 en de juffen.