Groep 1/2b

Wij zijn de kinderen van groep 1/2 b.

In onze groep zitten nu 20 kinderen. Er zitten 7 kinderen in groep 2 en 13 kinderen in groep 1.

Er zijn 2 juffen in onze groep. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is dat juf Ramaker en op vrijdag juf Kroes.

We hebben het heel gezellig samen.

We werken steeds over een thema, daar maken we werkjes over, doen we spelletjes mee in de kring en spelen soms het verhaal na of leven ons uit in onze aangepaste themahoek. Via het digibord en in de kring doen we taal- en rekenspelletjes en kijken elke week Koekeloere. Ook kunnen we kiezen en ons taakje plannen via het digikeuzebord.

Natuurlijk mogen we ook elke dag fijn spelen, zowel binnen als buiten. Op vrijdagochtend  om de week hebben we gymles in ons speellokaal van een echte gymmeester.

In de klas is er een huishoek, bouwhoek, een lees- en schrijfhoek en nog veel meer! We mogen ook lekker kleien, verven, tekenen en zelf dingen knutselen en timmeren. Op de computers en i-pads  doen we leuke en leerzame spelletjes en er staan ook heel veel leuke dingen in onze reken-, taal- , spelletjes en puzzelkast!

Buiten spelen we in de zandbak, op de trein en in het speelhuisje. We spelen ook graag met de fietsen en karren.

Samen gaan we er weer een leuk en leerzaam jaar van maken.

Samen spelen, leren en een kanjer zijn, dat is pas fijn!

Groetjes van de kinderen en juffen van groep 1/2b