Wij zijn groep 1/2a. In onze groep zitten 20 kinderen. Er zitten 7 kinderen in groep 2 en 13 kinderen in groep 1.

We hebben 2 juffen. Op maandag, dinsdag en woensdag is dat juf de Lange en op donderdag en vrijdag juf Hoff.

In de groep werken we over thema’s. Over dit thema maken we dan taakjes. Soms is dit taakje een werkje en soms een spelletje. In de kring doen we taal- en rekenspelletjes over het thema en soms kunnen we ons uitleven in een aangepaste hoek. Iedere week kijken we ook een filmpje van Koekeloere wat past bij het thema.

In onze klas is een heleboel te beleven. Zo hebben we een bouwhoek, huishoek, lees- en schrijfhoek en nog veel meer! Via het kiesbord kunnen we kiezen wat we willen doen of ons taakje inplannen.

We mogen ook heel graag buiten spelen. Lekker schommelen, glijden van de glijbaan of spelen in de trein of het huisje. Het kan allemaal!

Iedere week hebben we ook muziek. Hierbij leren we bijv. het verschil tussen langzaam en snel. Ook leren we liedjes die passen bij het thema.

Met de Kanjertraining leren we om een echte kanjer te zijn!

Op de vrijdag krijgen we één keer in de twee weken gym van een echte gymmeester.

We leren ook al ‘echte’ Engelse woorden! Misschien kunnen we straks wel iets aan onze papa of mama leren.

Samen gaan we er weer een leuk en leerzaam jaar van maken.

Iedereen mag er zijn! Ja, dat is pas fijn!