Naschoolse opvang

03 juli 2018 - Schoolnieuws

Naschoolse opvang

Voor en naschoolse opvang

Na de zomervakantie starten we in samenwerking met Kinderwereld met naschoolse opvang bij ons op school. Voor de maandag, dinsdag en donderdag zijn inmiddels voldoende kinderen aangemeld. Zodra er op de andere dagen ook voldoende aanmeldingen zijn is er op deze dagen ook naschoolse opvang bij ons op school. Dit geldt ook voor de voorschoolse opvang. Wilt u meer informatie neem dan contact op met school of met Kinderwereld.

Samen met Kinderwereld zijn we aan het onderzoeken of we ook voorschoolse opvang kunnen aanbieden. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn voor de voorschoolse opvang gaat dit ook van start.

Concreet:

De voorschoolse opvang is mogelijk vanaf 7 uur ’s ochtends. We gaan van start wanneer er 4 kinderen of meer zijn aangemeld voor de voorschoolse opvang.

Mocht u hiervan gebruik willen maken dan kunt u hierover contact opnemen met de directie en/of Kinderwereld.

Voor de naschoolse opvang geldt dit ook voor de woensdag en/of vrijdagmiddag. We kunnen starten met 4 of meer kinderen.