Welkom bij de pagina van groep 6!

Wij zijn een groep van 20 gezellige, leergierige en hardwerkende kinderen. We zitten elke maandagochtend, dinsdagochtend, woensdag en vrijdagochtend bij juf Ahlers in ons eigen lokaal. Op andere momenten zitten we samen met groep 7 bij juf Bakker en juf Schepers. We zitten op de tweede verdieping. We gaan er met z’n allen een leuk, fijn en top schooljaar van maken. Via Parro zal ook veel medegedeeld worden wat we allemaal gaan leren en wat voor leuke dingen we hebben gedaan of gaan doen. Hieronder leest u een aantal uitspraken van kinderen uit groep 6 over wat ze tot nu toe leuk vinden in groep 6:

Keano: ik vind taal erg leuk om te doen op het Chromebook.

Melissa: de juf is lief en ik heb leuke klasgenoten.

Levi: ik vind rekenen leuk en lekker buitenspelen.

Jasmijn: taal op het Chromebook maken is erg leuk, rekenen vind ik leuk en ik heb leuke klasgenoten.

Mylan: ik vind de groep en de juf leuk en taal maken op het Chromebook.

Jeanet: ik heb een lieve juf en de klas vind ik ook leuk.

Thijs: ik vind geschiedenis erg leuk.

Daan: levelwerk mag ik graag doen.

Nila: taal op het Chromebook mag ik graag doen.

Groetjes groep 6

Tom, Jamilla, Bram, Levi, Oscar, Daan, Jeanet, Mike, Marlies, Jasmijn, Lenn, Thijs, Melissa, King, Mylan, Norah, Rufaël, Rayenna, Nila, Keano, juf Bakker, juf Schepers, juf Ahlers en onderwijsassistente juf Derks.