Welkom bij de pagina van groep 5

Welkom bij de pagina van groep 5!

Wij zijn een groep van 20 enthousiaste, leergierige en hardwerkende kinderen. We krijgen elke maandag en dinsdag les van juf Wemekamp en op woensdag, donderdag en vrijdag van juf Ahlers.

We zitten op de tweede verdieping naast het lokaal van groep 6/7.

We gaan er met z’n allen een leuk, fijn en top schooljaar van maken. Via Parro zal ook veel medegedeeld worden wat we allemaal gaan leren en wat voor leuke dingen we hebben gedaan of gaan doen.

Hieronder leest u een aantal uitspraken van kinderen uit groep 5 over wat ze graag willen leren in groep 5.

‘Beter spelling en taal leren’.

‘Meer dingen op de Chromebook doen’.

‘Ik wil meer van geschiedenis leren’.

‘Ik wil goed leren sommetjes te maken’.

‘Ik wil alle tafels leren’.

‘Ik wil leren hoe ik goed vrienden kan maken’.

Groetjes groep 5

Joudi, Mohammad, Lucas, Xavi, Melissa, Silke, Sara, Glenn, Ryan, Rilano, Evi, Timnit, Liam, Geert, Annalie, Esmee, Jace, Daniël, Bram, William, juf Wemekamp, juf Ahlers en onderwijsassistentes juf Derks en juf Berends.