We zitten dit jaar met 28 kinderen in groep 4/5.

Groep 4 bestaat uit 10 leerlingen en groep 5 uit 18 leerlingen.

Op maandag, dinsdag ,woensdag en donderdag krijgen we les van meester Woertel en op vrijdag van juf Kieft en af en toe van meester Woertel.

Dit jaar is er op maandag en dinsdag juf Kerssies en op woensdag , donderdag en vrijdag juf Bril. Zij studeren allebei voor onderwijsassistente. Ook hebben we juf Derks. Zij begeleidt maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag een aantal leerlingen uit groep 4 en 5.

Op maandag krijgen we woordjes mee en op vrijdag worden die woordjes overhoord. Op dinsdagmiddag gaan we naar het gymlokaal bij de Parkschool en op donderdag gaan we knippen, plakken, knutselen.

Vrijdagmiddag gaat groep 5 naar school en krijgt aardrijkskunde en geschiedenis en groep 4 heeft dan nog lekker een middagje vrij.

We zijn het jaar al begonnen met Swimm2 play. Een leuke activiteit in het zwembad “de Swaneburg” . We mogen als groep daar 3x naar toe.

Dit jaar zijn er ook weer theaterlessen. Voor onze groep starten deze na de herfstvakantie.

Ook hebben we op cultureel gebied een aantal activiteiten. Een voorstelling in oktober en een uitstapje naar het hunebedcentrum Borger in maart 2018.

We mogen dit jaar ook regelmatig met ipads werken, dat doen we dan tijdens zelfstandig werken/rekenen. We oefenen dan o.a. tafels. Ook gaan we dit jaar weer bezig met Engels. Praten in het Engels, zingen in het Engels en allerlei spelletjes doen met Engelse woordjes. Er valt dus dit jaar weer heel veel te doen in groep 4/5

We hopen er ook dit jaar weer een goed jaar van te maken.