We zitten dit jaar met 31 kinderen in groep 4/5.

Groep 4 bestaat uit 21 leerlingen en groep 5 uit 10 leerlingen.Op maandag, dinsdag ,woensdag en donderdag krijgen we les van meester Woertel en op vrijdag van juf Kieft en af en toe van meester Woertel. Dit jaar is er op maandag en dinsdag meester Reuver en op woensdag , donderdag en vrijdag juf Berends.. Zij studeren allebei voor onderwijsassistente. Ook hebben we meester Veenstra. Hij begeleidt maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag een aantal leerlingen uit groep 4 en 5.

Op maandag krijgen we woordjes mee en op vrijdag worden die woordjes overhoord. Op donderdagmorgen gaan we naar het gymlokaal bij de Parkschool en daar geeft meester Nick Nannen de gymles. Vrijdagmiddag gaat groep 5 naar school en krijgt aardrijkskunde en geschiedenis en groep 4 heeft dan nog lekker een middagje vrij.

Ook hebben we op cultureel gebied een aantal activiteiten. Een voorstelling in februari en een uitstapje naar het hunebedcentrum Borger. (datum nog nader te bepalen)We mogen dit jaar ook regelmatig met ipads werken, dat doen we dan tijdens zelfstandig werken/rekenen. We oefenen dan o.a. tafels. Ook gaan we dit jaar weer bezig met Engels. Praten in het Engels, zingen in het Engels en allerlei spelletjes doen met Engelse woordjes. Dit jaar gaan we ook van start met een nieuwe muziekmethode (1,2,3 zing) De eerste lessen zijn al gegeven en het bevalt ons tot nu toe erg goed. Leuke liedjes en veel gebruik maken van de verschillende muziekinstrumenten.

Er valt dus dit jaar weer heel veel te doen in groep 4/5

We hopen er ook dit jaar weer een goed jaar van te maken.